//Sarađujemo sa kompanijama, organizacijama i institucijama koje dele naš odnos prema radu i koje nam ukažu poverenje da kroz naš rad unapredimo njihovo poslovanje.


 Istraživanje i planiranje  smatramo uslovom za kvalitetno i temeljno obavljanje započetog posla, bez obzira na oblast  delovanja. Iz tog razloga osnova našeg metoda rada, kako na našim projektima, tako i u saradnji i pružanju usluga klijentima, jeste temeljno i tematski prilagođeno istraživanje.


 Video sadržaj  koji proizvodimo rezultat je intenzivne komunikacije između članova ATTIC studios tima, kao i komunikacije sa klijentom. Uz pomoć saradnika bliskih našoj organizaciji, nakon detaljnog istraživanja pristupamo kreativnom osmišljavanju najdelotvornijeg koncepta za potrebe klijenta.


 Audio produkcija  predstavlja osnovnu delatnost kojom se studio Attic bavi i iz koje su proistekle ostale delatnosti ATTIC studios– a. Tehnički smo opremljeni za obavljanje svih vrsta poslova u domenu muzičke i audio produkcije, u skladu sa potrebama i aktuelnim tendencijama u ovim oblastima.


 Kontakt i saradnja sa medijima  su neizostavna faza svakog kompleksnijeg projekta. Na projektima ATTIC studios– a uspostavili smo uspešnu saradnju sa različitim medijskim kućama (ATTIC Sessions serijal emituje se na TV kanalu RTS Digital u redovnoj programskoj šemi, na projektu Pamet u glavu blisko sarađujemo sa Radio Beogradom, sa Radio Studio B zajednički smo realizovali nekoliko epizoda emisije Kreni). Sve stečene kontakte i iskustva u ovoj oblasti koristimo i u saradnji sa našim klijentima i partnerima.

 

 

 


Center aligned image

Center aligned image

Center aligned image

Center aligned image

.

Center aligned image

Center aligned image

Center aligned image

title