Novosti

Prvi trejler Radiovizije!

Sa ponosom predstavljamo prvi trejler Rdiovizije! Pogledajte kako će neki od velikih ličnosti naše prošlosti izgledati ui zvučati u interpretqaciji tima Radiovizije!

Prvi crteži Radiovizije!

Poslednja 3 meseca vredno radimo na novoj animiranoj TV seriji koja će se od jeseni emitovati na RTS 1.
Sa ponosom predstavljamo prve crteže, najavljujemo skorašnji trejler i obećavamo revnosniji update oko rada na Radioviziji.
Uživajte u prvim crtežima!!!

 

//LillieWah u ATTIC-u

Odličan duo, koji čine Tamara i Dušan, posetio je ATTIC! Poslušajte kako zvuči Lillie Wahu sa pesmom Bliss!

//Nemanja Zlatarev & Funktastic Coalition u ATTIC studios

Funktasitc Coalition je snimio dve  LIVE numere u ATTIC-u. Bend neguje funk/fusion zvuk , a o kvalitetu svirke možete prosuditi sami! Pogledajte video! 

// Armont SP – novi promotivni film u ATTIC produkciji

Kompanija Armont SP drži lidersku poziciju na polju projektovanja, izrade i montaže fasadnih elemenata. Obratili su nam se sa željom da njihovu poslovnu viziju prikažemo u kratkom promotivnom filmu koji će ih predstavljati pred domaćim i stranim klijentima i partnerima, sa kojima blisko sarađuju. Rezultat te saradnje je ovaj film koji prikazuje kompaniju onako kako smo je i mi doživeli, kao preciznu, odgovornu i odanu svojim klijentima i svojim zaposlenima.

 

// COMCOL predstavlja ATTIC – i to na naslovnoj strani

COMCOL je platforma za profesionalnu razmenu pogleda i iskustava u vezi kolekcionarstva, i to u najširem smislu tog termina. Glavni ciljevi su savremeno kolekcionarstvo i restitucija kulturnog vlasništva. Tromesečno izdaju newsletter koji se distribuira svim međunarodnim muzejima, galerijama i profesionalcima u oblasti kulturnog i umetničkog kolekcionarstva. U najnovijem izdanju, ATTIC je dospeo na naslovnu stranu. Pročitajte kako ATTIC ideja izgleda kada se posmatra iz ugla kolekcionarstva savremene umetnosti.

// Pamet u glavu – početak produkcije

Posle višemesečne faze priprema, otpočela je produkcija prvih epizoda TV i internet serijala ”Pamet u glavu”. U prvoj epizodi, oživeće se intervju Ive Andrića iz 1956. godine na temu ”Kako sam ulazio u svet knjige”.

Projekat se realizuje u saradnji sa Radio Beogradom, povodom proslave 90 godina postojanja ove institucije, a uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Više informacija o ovom projektu na našem sajtu.

// Nordic day

Nordic day, događaj koji je održan je 4. juna u hotelu Crowne Plaza, u organizaciji 5 ambasada nordijskih zemalja u Srbiji predstavio je posetiocima nordijski model privredne i političke saradnje. ATTIC studios stoji iza produkcije filma u kojem je prikazana glavna poruka ovog događaja o nordijskoj kooperaciji i inovaciji i releventnosti ovog modela za zemlje Zapadnog Balkana.

// Die Antwoord, 01.08. Schengen fest

Die Antwoord, južnoafrički sastav, koji za sve članove ATTIC studios tima poslednjih godina predstavlja najsvežiju i najenergičniju pojavu na savremenoj muzičkoj sceni, nastupa 1. avgusta na Schengen festivalu u Sloveniji.

Mi sigurno nećemo propustiti ovaj nastup i pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe. U saradnji sa portalom RockSvirke.com, ATTIC studios organizuje prevoz i odlazak na Schengen fest, 1. avgusta. Pored Die Antwoord- a, istog dana će nastupiti i Laibach i Kiril Dzajkovski.

Polazak iz Beograda i Novog sada – 1. avgust
Cena karte – 32€
Cena prevoza – 45€

Sve informacije i detalji na facebook event-u:

Schengen Fest – Organizovan prevoz na koncert u Vinici (Slovenija)!

 

 

 

//Letnja promocija audio/video LIVE snimanja

Od 1. juna, studio ATTIC vrši promociju usluge LIVE snimanja Vaše muzike.

ATTIC studios poseduje dvogodišnje iskustvo u produkciji audio/video snimaka bendova i muzičara svih muzičkih žanrova, i na desetine realizovanih projekata u ovoj oblasti. Prvi smo na našem tržištu posvetili vreme i energiju da ovaj vid promocije i zapisa dovedemo na nivo ekvivalentan stranim produkcijskim kućama i studijima.

Nakon završetka ATTIC Sessions projekta, dobili smo upite od velikog broja autora koji su zainteresovani za ovu vrstu proizvoda, i poslednjih meseci smo ostvarili uspešnu saradnju sa različitim klijentima na obostrano zadovoljstvo.

Samo snimanje smo prilagodili kako uslovima u našem studiju, tako i radu na terenu – na koncertima, nastupima ili na mestima na kojima stvarate vašu muziku – salama ili studijima za probe.

Primeri našeg dosadašnjeg rada na ovoj vrsti produkcije:

//S.A.R.S.// – koncert u Domu Omladine Beograd

//Bransilava Joković// – live snimak u studiju

//Threesome// – koncert na BELEF- u

//Viva Vox// – live snimak sa probe

Na sledećem linku nalazi se i zvanična ponudna ove usluge, koja važi od 1. juna 2014. PONUDA DOWNLOAD

//Arhai// @ ATTIC sessions

Sjajni duo //Arhai//, snimio je ATTIC session, ovog puta sa velikim pojačanjem u ritam sekciji. Pogledajte atmosferu sa snimanja, dok zajedno iščekujemo novi session.

Arhai u svojoj muzici neguje zanimljiv sklad tradicionalne muzike iz različitih krajeva sveta i savremenih muzičkih koncepta.

arhai.com

 

//Uspešna saradnja sa bendom Mr. Rabbit

Mladi hip-hop sastav, Mr. Rabbit, snimio je dve numere ove nedelje u našem studiju. Živa svirka i energičan nastup ispraćeni su i video snimcima koji će se uskoro pojaviti na njihovom YT kanalu.

//Viva Vox@studio Attic

Beogradski hor Viva Vox započeo je snimanje svog prvog albuma u studiu Attic. Članovi ATTIC studios-a se raduju dinamičnoj i uspešnoj saradnji sa Viva Vox-om, koja predstoji u narednim mesecima. Uskoro očekujte prve rezultate ove saradnje na ATTIC stranama.

//True Detective

Miloš Ivanović, osnivač i izvršni producent ATTIC studios-a, učestvovao je 29.marta na tribini Zašto/TRUE DETECTIVE? u UK Parobrodu, koja se bavila fenomenom popularnosti najnovijeg ostvarenja HBO produkcije. Na sajtu Agitpop.me možete pogledati snimak ove tribine na kojoj su učestvovali i Milena Kvapil, Periša Perišič i Gregor Zupanc i Jelena Đurović.

 

//ATTIC Sessions na RTS Digital-u

Od aprila 2014. godine ATTIC Sessions serijal biće emitovan u okviru programa RTS Digital-a. Emitovanje Attic sessions projekta u celosti, kao zasebnog serijala je primer uspešne saradnje ATTIC studios-a i medijske kuće RTS Digital. Na programu će se naći sve do sada realizovane epizode ovog projekta.

//ATTIC studios na web-u

Sve informacije o ATTIC studios-u, o tome ko smo, šta i kako radimo. Kao i o prošlim, trenutnim i budućim projektima, i našim saradnicima možete videti na ATTIC studios sajtu.  Sva dodatna pitanja, predloge i utiske podelite sa nama!